Eckerö Linjen Cup
Ishockey
24 - 25 mar 2012
U12
Tidpunkt: 24-25 Mars 2012 i Mariehamn

Åldersgrupper: P00

Matchtid:2 x 18 min effektiv speltid i grundserien. I slutspelet spelas matchern 2 x15 minuter. Slutar matchen oavgjort blir det straffar direkt.

Priser: Alla lagen får medaljer och de tre bästa får pokaler. Priserna delas ut direkt efter finalen.

Placeringar: Om två eller flera lag slutar på samma poäng i gruppspelet avgörs den inbördes ordningen enligt: 1. Målskillnad, 2. Gjorda mål, 3. Inbördes möte, 4. Lottning

Uppvärmning:Eftersom spelprogrammet är väldigt tajt ber vi er värma upp utanför isen. Varje lag bör sedan vara bredda att börja spela omgående de beträder isen.

Regler: Finska ishockeyförbundets regler med undantag ingen time-out är tillåten, kompositklubbor tillåtna och inga tidsbyten. Slagskott är tillåtna. OBS! Tacklingar är tillåtna.

Omklädnings-rum: Alla lag får ett varsitt omklädningsrum som de kan ha under hela turneringen. OBS! Skridskoskydd med.

Laguppställning:Alla lag kommer att få en personlig kod skickad till sig där man kan gå in på cuperonline och registerara sin spelare som skall delta i cupen. Varje lag får gärna göra det en vecka i förväg så vi kan göra matchprotokoll i förväg.

Mat: Maten kommer att ätas på WHA fotbollsstadion cirka 150 meter från Ishallen. Mattider hittar ni under fliken mattider och på cuperonline. Vid eventuella allergier meddela detta senast en vecka i förväg. Det är ej möjligt att ordna special diet på plats,. Om det är några föräldrar som vill äta på fotbollstadion, men vi måste veta det en vecka i förväg. Pris 7,50 €.


Information Filip Engblom tel. +358 457 54839653

íshockey@aland.net

Varmt välkomna till Åland!

IFK Mariehamn
Filip Engblom och Marcus Englund

E-post: ishockey@aland.com