Nations Cup Swe - Nor J18
Icehockey
28 - 30 aug 2015
J18
Deltagare: 8-16 stycken J-18 lag med spelare födda 1998 och senare.

 4-8 Svenska och 4-8 Norska. Datum: 28-30 augusti 2015

Arenor: Billerudhallen Grums samt Norvalla Vålberg

I denna turnering spelar de Svenska lagen mot de Norska och det gör man i specialdesignade tröjor som representerar respektive land. Dessa tröjor ingår i deltagaravgiften och det innebär att spelarna tar med sin tröja hem. För en mindre kostnad kan man special designa sin tröja med egna namn och nummer


Spelform
Nations Cup J18 spelas med klubblag. 8 lag om en grupp i varje ishall, där Svenska lag möter Norska lag under dag ett och två. (fyra matcher per lag)

Dag tre spelas finalmatcher där lagen möter det lag som är likvärdigt i tabellen och matcherna på dag tre poängräknas för att få fram den vinnande nationen. I den sista matchen möts de bästa lagen och även här koras en vinnare av turneringen.

En vinnande nation och ett vinnande lag lämnar turneringen efter avslutning.

Nations Cup startar fredag 28 augusti och avslutas söndag den 30 augusti.

Antal matcher 2x20: 5

Mat: Ingår i deltagaravgiften. Lunch mellanmål samt middag.

Priser: Ettan erhåller vinnarpokal samt medaljer. Tvåan erhåller medaljer.
Segrande nation erhåller inteckning i Nations Cup

Specialpriser: Fairplay delas ut till det lag inkl. ledare och föräldrar som uppträtt bäst under turneringen. Pris till bästa hejarklack.
Allstar Team utses samt att turneringens poängkung samt målvaktskung primieras.

Anmälan: Sista anmälningsdag är när turneringen är fylld. När turneringen är fullbokad rankas lagen in i de olika grupperna i samråd med lagens ledare.

Anmälningsavgiften: 6000 sek Betalas till Bankgiro 847-4744,
Nordea Sweden. SWIFT address: NDEASESS.
Use the following IBAN code: SE62 3000 0000 0118 0170 0028
Payments in SEK
Märk betalningen med anmälan ”Nations Cup 2015 J18” och lag.

Vid avbokning återbetalas ej anmälningsavgiften.

Deltagaravgift: Faktura skickas under sommaren 2015 till den adress som uppges i anmälan. Deltagaravgiften är 17.000 kr och den inkluderar kost enligt ovan, för 20 personer inkl. ledare. Blir man fler än 20 totalt betalas 600 kr extra per person till samma bankgiro övriga avgifter betalas.

Vid avbokning vid mer än en månad till turnerings start , återbetalas endast 50% av den betalda deltagaravgiften. Vid avbokning med mindre än en månad till turneringsstart, återbetalas ingen avgift. Vid avbokning vid mer än en månad till turnerings start , återbetalas endast 50% av den betalda deltagaravgiften. Vid avbokning med mindre än en månad till turneringsstart, återbetalas ingen avgift. Sker avbokning med mindre än en månad kvar till start ålägges laget att erlägga halva deltagaravgiften om det ej finns lag som kan överta den tomma platsen.

Lag som deltar skall vara föreningslag och det innebär att det lag som spelar turneringen skall spela med spelare som är licensierade för den spelande föreningen. I det fall föreningen inte har spelare att tillgå i den gällande åldersgruppen skall spelare från de yngre grupperna i samma förening användas.

Dispanser: Dispens för överårig spelare kan lämnas efter utredning av varje enskilt fall. Turneringsledningen har beslutanderätt.

Omklädningsrum: Varje lag disponerar eget förråd. Omklädningsrum 40 minuter före match och 25 minuter efter. Alternativt eget omklädningsrum i ishallen eller strax utanför.

Försäkring: Deltagarna skall ha egna försäkringar. Svenska spelare är försäkrade genom sin licens.

Sanktion: Cupen är sanktionerad av Svenska Ishockeyförbundet.

Turneringen arrangeras i samarbete mellan Grums Hockey och Swedsport Tournament & Event AB


För mer information ring cup-ledningen på telefon: 054-19 00 89

Force majeure
Vid force majeure såsom krig, upplopp, strejk, lockout eller annan arbetsinställelse, eldsvåda, explosion, brist på bränsle, avbrott i den artificiella belysningen eller annan omständighet, varöver föreningen/arrangören ej råder, samt ekonomisk force majeure, kan matcher ställas in eller spelschema ändras utan ersättning.