Team Sportia Cup
Icehockey
7 mar 2015
U10

Linköpings HC (LHC) bjuder in till Team Sportia Cup för åldersklassen U10 säsongen 2014-2015.  Cupen äger rum den 7 mars i Linköping.

TID
7 mars 2015
Cupen börjar ca kl. 08:00 och sista matchen beräknas sluta ca kl 20.00.
I möjligaste mån planerar vi matcher efter var lagen kommer ifrån, dvs. de tidigaste matcherna spelas mellan lag i närheten av Linköping.

PLATS
Linköping, Stångebro sportfält. Cupen kommer att arrangeras i tre av hallarna, SAAB Arena (f.d. Cloetta Center), Stångebrohallen och Träningshallen. Hallarna ligger i direkt anslutning till varandra.

LAG
Cupen planeras för 14 deltagande lag.

SPELFORM
Cupen kommer att spelas i 2 grupper med 7 lag i vardera grupp med efterföljande slutspel. Det innebär 6 grundspelsmatcher och 1 placeringsmatch.

Matcherna spelas på helplan, 1 ggr 21 minuter, tutbyten 90 sekunder med rullande tid.

Tvådomarsystem och Svenska ishockeyförbundets regler kommer att tillämpas, vilket innebär bl.a. att vi använder t,ex. offside och utvisning.

DISPENSER
Endast dispenser för överåriga som tränar och spelar med laget i vanliga fall och har dispens i D-pojk godkänd av sitt hockeyförbund. Bifogas anmälan.

Flickor födda 05 som normalt tränar med laget är såklart välkomna att delta.

RESULTAT
Resultaten från alla matcher hittas under fliken matcher.

ANMÄLAN
Anmäl laget genom att e-posta följande uppgifter till teamsportiacup2015@gmail.com

- Förening
- Lagnamn (om man anmäler fler än ett lag)
- Tröjfärg (hemma och borta)
- Kontaktperson
- E-post
- Telefon
- Mobiltelefon

Senaste anmälningsdatum är 2015-01-01.
Bekräftelse till deltagande lag sker senast 2015-01-15.

Laget är anmält när betalning gjorts.

KOSTNAD OCH BETALNING
Lagavgift 2 700 kr, här ingår tre ledare
Spelaravgift 300 kr per spelare
Extra ledare 175 kr

Lagavgiften skall betalas efter att bekräftelse har erhållits.
Spelaravgifterna skall betalats senast 2015-02-01.

Betalning sker på LHC Ungdoms bankgiro 847-4850, ange TSC 2015+lagnamn.

AVBOKNING OCH ÅTERBETALNING
Vid avbokning mindre än 14 dagar innan cupen sker ingen återbetalning av lagavgiften. Vid avbokning mindre än 14 dagar innan cupen debiteras dessutom motsvarande 50% av deltagaravgiften för max 17 spelare (dvs 2550 kr)

BOENDE

Observera att du själv kontaktar hotellen för bokning!

För er som reser långt finns möjlighet att bo på Scandic hotell ”Frimurarhotellet” i Linköping (tfn 013 495 30 00). Hotellet ligger centralt och nära Stångebro där cupen äger rum.

Det finns ett antal 3-bäddsrum (800kr) och ett antal 4-bäddsrum (1000kr) att boka. Rummen är reserverade för er cupdeltagare fram till 30/1 men går att boka även senare om det finns rum kvar. 

Vill ni beställa mat på hotell Scandic City kontakta hotellet på 013 495 30 00. 

Vi har ordnat så att ni kan komma kvällen innan (incheckning den 6/3) men troligen kommer man även kunna vila ut på hotellet efter spelad cup och utvilad åka hem dagen efter!

Vid bokning ange bokningskod "Team Sportia Cup 2015". 

Det finns också möjlighet att bo på Stångå Hotell (tfn 013 31 12 75), också nära ishallarna. Där finns rum med samma priser men de har också erbjudit enkel- och dubbelrum. Parkering kan ingå i mån av plats.

UTRUSTNING/OMKLÄDNINGSRUM
Glöm inte skridskoskydd eftersom spelarna kan vara tvungna att gå ute för att ta sig mellan hallarna. Ni kommer att disponera ett omklädningsrum under hela dagen. Lag från samma klubb kan komma att få dela omklädningsrum. Vid behov kan särskilt omklädningsrum för flickor ordnas.
OBS! Vi ber er om ni kan att ta med en tröja med ert lags färger i vuxenstorlek som er lagvärd kommer att bära under hela dagen. Har ni fler lag med behöver ni alltså ha med er lika många tröjor som ni har lag med.

MAT OCH ALLERGIER
För deltagande spelare och upp till tre ledare per lag ingår följande i avgiften:
- Mellanmål förmiddag
- Lunch
- Mellanmål eftermiddag
- Ledarfika under hela dagen

Vi försöker anpassa kost efter behov men kan endast ta hänsyn till allergier. Eventuella allergier meddelas snarast till er lagvärd.

Övriga ledare och anhöriga kan till ett bra pris köpa lunch (som förbokas på mail lagvis) och annan förtäring på plats.

LAGVÄRD
Alla lag har en dedikerad lagvärd (med er tröja på) som hjälper till med allt det praktiska under dagen så att ni ges möjlighet att fokusera på hockeyn. De hjälper er med praktiska frågor som mattider, hitta fram till hallar och annat som ni undrar över.
Er dedikerade lagvärd kommer närmare cupen höra av sig till er med kontaktuppgifter och mer detaljerad information - Tveka inte att kontakta oss!

INFORMATION OCH RESULTAT
Vi använder cuponline som informationssida. Den uppdateras kontinuerligt. Spelschema kommer att läggas ut så fort det är färdigt under fliken matcher.

För övrig information om Linköping Hockey Club:
LHC

ANKOMST
När ni kommer anmäler ni er på angiven plats i Stångebrohallen. Där kommer er lagvärd att finnas på plats. Meddela er lagvärd ungefär när ni anländer till Stångebro.
FANS, FÖRÄLDRAR OCH ANDRA
Det kommer finnas en hel del hockeyrelaterade aktiviteter och annat där tiden kan fördrivas mellan matcherna för de som följer med lagen.

KONTAKT
teamsportiacup2015@gmail.com