Milko Cup
15 - 16 okt 2011
U11 (-01)
Säters IF Team 01 inbjuder till Milko Cup i Milko Arena den 15-16/10 2011

Cupen är öppen för 8 lag och spelas i två grupper med 4 lag i varje grupp. Matchtid är 2x15 minuter effektiv tid. Spolning efter varje match.

För spelare födda 2001 eller senare, U11. De spelare som har dispens för att spela i yngre lag får naturligtvis också deltaga (Max 3 dispenser får användas per match).

Plats:
Milko Arena i Säter (Dalarna)

Spelordning:
Grundspel i 2 grupper där alla möter alla. A och B Slutspel med start från semifinal där 1:or och 2:or går till A-slutspel, 3:or och 4:or går till B-slutspel.

Priser:
Pokal till 1:an, 2:an och 3:an. Alla spelare får medalj.

Matcher:
Alla matcher spelas 2x15 min. Alla lag spelar 5 matcher (3 gruppspelmatcher och 2 slutspelsmatcher).

Regler:
Vid lika poäng i grundspel gäller följande, 1; målskillnad, 2; flest gjorda mål, 3, inbördes möten, 4, lottning. Vinst ger 3 poäng, oavgjort ger 1 poäng. WO ger 3 poäng till det närvarande laget. Vid oavgjort resultat i slutspelsmatcher tillämpas ”sudden death” i fem minuter. Är läget fortfarande oavgjort efter fem min "sudden death" lägger lagen tre straffar var. Om ingen vinnare korats efter att lagen lagt tre straffar var så fortsätter straffarna tills matchen är avgjord.

I övrigt tillämpas Svenska hockeyförbundets regler för U11.

Cupavgifter:
Cupavgiften är 4000 kr per lag. Minst 16 spelare. Deltagaravgift 250kr /deltagare. 3st ledare per lag ingår.