Morakniv© cup Team-00
Icehockey
18-20 mars 2011
U 11
Välkomna till Mora och årets Team-00Cup som genomförs i samarbete med företaget 'MORA of Sweden©', som bland annat har den kända produkten 'Morakniv©' i sitt sortiment.

Vid ankomst till FM Matsson-Arena, ber vi er parkera bussar och bilar på anvisade platser i anslutning till arenan, vänligen undvik boendeparkeringarna i närheten.

För de deltagande lagen finns utsedda lagvärdar som tar hand om allt praktiskt från ankomst till avfärd. Respektive lagledare har kontaktuppgifter till lagvärden. Kom ihåg att ta med en fullstor lagtröja som Er lagvärd kan bära under de tre dagarna som vår cup pågår.

Restaurang/Kiosk kommer att öppnas upp i den stora puben för de anhöriga. Där kommer det att serveras minst två olika rätter, samt korv och toast.
Ett kiosk-sortiment kommer också att finnas på samma plats.

OBS..! Kontanter krävs då vi inte kan genomföra kortbetalningar i FM Matsson-Arena under cupen.

Lotteriförsäljning kommer att ske under hela cupen, och en puckkastartävling kommer att ske under alla tre dagarna, med fina vinster att tävla om.

Regler FM Matsson-Arena:
Inget spelande med puck/boll inomhus och mot väggar/dörrar utomhus.
Respektera avspärrade läktare, använd långsidans huvudläktare ovanför lagens avbytarbås.
Inget onödigt spring på övriga läktare! Håll en god ordning i restaurangen.
Använd de skräptunnor som finns uppställda i och runt arenan, för allas trevnad.

I anslutning till huvudläktaren kommer ett rum att ställas i ordning för lek och förströelse för medföljande yngre syskon.