Calmare Nyckel Cup 2010
Soccer
22-25 juli 2010
Pojkar och flickor 13, 14, 15,och 16 år
susnet statistik

- På den här sidan hittar ni historik för CNC 2010 -

- Välkomna till www.calmarenyckelcup.se för information om årets cup! -
- Varmt välkomna till Calmare Nyckel Cup 2010! -- Cupen spelas under fyra sommardagar 22-25 juli -


På den här sidan (www.calmarenyckelcup.se) hittar ni all information ni behöver om cupen.

I år är det rekord i antal anmälda lag, 72 st varav 15 flicklag. Jättekul!

Spelschemat hittar ni under fliken "Matcher".

Vi har skickat ut inloggningsuppgifter till alla lag. Det innebär att ni kan lägga in era laguppställningar, eventuella allergier, tröjfärg hemma och borta, klubbloggor och lagbild.

Kom ihåg för ledare - pdf dokument.

På torsdagen (22/7) anordnar vi en ledarträff med start kl 20:15. Då blir det en förläsning av tränarlegenden Bo Johansson (Kalmar FF, Danmarks landslag och IFK Göteborg bl.a.) och sedan lite mingel och en Exotisk buffé i matsalen. Ni anmäler er till den i samband med incheckningen. Länk till dokumentet för Ledarsymposium.

Länk till Matsedel.

Länk till Mattider.

Har ni överåriga spelare i ert lag? Lämna in dispensansökan till cupkansliet vid incheckning. Klicka på länken -> Dokument för ansökan av dispens överåriga spelare.

Kartor:
Klicka här för karta till Fjölebro IP
Klicka här för karta till Fredriksskans IP
Klicka här för karta till Gröndals IP
Klicka här för karta till Södra Utmarkens IP

Övriga cuprelaterade dokument finner ni på Kalmar FF:s hemsida:
http://www.kalmarff.se/ungdom/cuper/calmare-nyckel-cup- Information från Destination Kalmar -

Här finner du information om vad mer man kan göra i Kalmar. Läs om sommarens evenemang och aktiviteter. Behöver du hjälp med övernattning så finns Kalmars utbud här. Klicka på bilden till vänster.
- Aktiviteter och erbjudanden till deltagande lag -


-- Vill ni hitta på något trevligt mellan matcherna? Kalmar har mycket att erbjuda! Nedan följer några tips:

LEOS LEKLAND erbjuder 50% rabatt på inträdet, gäller alla spelare som deltar i Calmare Nyckel Cup! Klicka här för mer info!


-- MINIGOLF! Passa på att lira minigolf på Ekudden. För 200:- kan ert lag spela hur mycket minigolf som helst under Calmare Nyckel Cup (ordinarie pris 20:- per ungdom)! Betala på turneringskansliet när ni anländer. Då erhåller ni ett intyg som ger ert lag obegränsat antal spel på Ekuddens minigolfanläggning. Bland alla som deltar lottar vi ut souvenirer från Kalmar FF! För vägbeskrivning till minigolfen, prata med turneringskansliet. Precis bredvid minigolfen finns det även en badplats! Välkomna hälsar Kalmar Minigolfklubb!


Kom till Äventyrsbadet i Kalmar! Inträdet kostar endast 40:- per person för er som har cuparmband!


Kalmar Marknad pågår 22-24 juli 2010! Det blir marknad på Stortorget, Larmtorget, Sveaplan samt tivoli i Cellgraven. Hantverkstorg på Lilla Torget samt Innebandyfestival på Kattrumpan.


-- CUPDISCO! På lördagen den 24/7 kl 20-23 arrangerar vi ett disco för cupdeltagarna i Stagneliusskolans gymnastiksal.


Kalmar Läns Museum har just nu en utställning om fotbollens betydelse och hur den har skapat identitet och mening. Erbjudande till dig som deltar i cupen; spelare, ledare, funktionär eller förälder. Fri entré för dig upp till 19 år, samt halva entrépriset för dig som är över 19 år ord. pris 80 kr. Klicka på bilden till vänster för mer info eller på länken ->
Inbjudan till Fenomenet Fotboll.


Välkomna till eXperimentLabbet! Här får ni Utforska, Upptäcka och Uppleva vetenskapliga fenomen som finns runt omkring oss. Inträde endast 40:- per person för er som har cuparmband!-- Hur hårt skott har du?! På Gröndals IP har du möjlighet att för endast 10 kr testa det under cupdagarna med hjälp av en Speedometer. På Gröndal finns även kiosk med försäljning av dryck, godis, glass, kort etc. Välkomna att klippa till bollen!
Tider för Speedometer:
TORSDAG 22/7 KL. 15-18
FREDAG 23/7 KL. 11-17
LÖRDAG 24/7 KL. 11-17
SÖNDAG 25/7 KL. 9-12


Erbjudande från Intersport! Intersport i Baronen och Giraffen erbjuder 30% rabatt på fotbollsskor till ordinarie pris eller 15% rabatt på hela ditt köp! Klicka HÄR och HÄR för att ladda hem Intersports erbjudande i pdf format. Fredagen 23/7 mellan kl 10-16 finns Intersport även på Fredriksskans och erbjuder då minst 50% rabatt på utgående kläder och fotbollsskor. Välkomna!


På söndagen den 25/7 spelas de sista finalerna kl 13.00. Därefter väntar prisutdelning. Men om man fortfarande är sugen på fotboll så finns möjlighet att gratis få gå och titta på den allsvenska matchen Kalmar FF – Djurgårdens IF. Den spelas på söndagen kl 18.00 på Fredriksskans A-plan. Meddela cupkansliet senast fredagen den 23/7 om ni i laget är intresserade av att gå.
- Kontakta oss -

Robert Lövenklev, cupansvarig
- email
- mobil: 070-4931442
Johan Mosén, webbansvarig
- email
- mobil: 070-6979131