Nationaldagscupen
Soccer
Inställt 2020
U12, U11, U10

Nationaldagscupen 2020 ställer in
28 april 2020

Med anledning av den pågående covid 19-pandemin har vi inom Roslagsbro IF beslutat oss för att ställa in årets upplaga av Nationaldagscupen.

Det är oerhört tråkigt, men under rådande förhållanden, ser vi ingen möjlighet att kunna genomföra cupen och samtidigt hålla oss till de riktlinjer som utfärdats av Upplands Fotbollsförbund och Folkhälsomyndigheten.

Vi kommer att återbetala anmälningsavgiften och ser fram emot att välkomna er nästa år i stället!

 

Nationaldagscupen

Roslagsbro IF Ungdom

 

 

 

 

Roslagsbro IF Ungdom hälsar er varmt välkomna till Nationaldagscupen lördagen den 6 juni 2020!

 

 

Nationaldagscupen som anordnas för 6:e gången är en cup med fokus på Fair Play för 7 mot 7 bredd- och utvecklingslag. Cupen är öppen för åldersklasserna Flickor 08/09, 09/10 och Pojkar 08, 09, 10.
Alla lag garanteras fyra matcher med sex lag per grupp. Alla matcher spelas på vår anläggning Vårlyckan i Roslagsbro på fina natur- och konstgräsplaner. Vi använder oss av våra egna domare som är under utbildning.
Vår servering är öppen under hela dagen. Här finns bland annat grill med hamburgare, lunch, smörgås, kaffe och kaffebröd med mera. Möjlighet till övernattning finns i våra sovsalar (48 platser). För att läsa mer om våra träningsläger och övernattning klicka här.
Frågor om cupen och anmälan görs till: nationaldagscupen@roslagsbroif.se. Det går också bra att anmäla er direkt på vår hemsida eller på Cupmate under Anmälan.
För mer information om Nationaldagscupen klicka här!

Varmt välkomna!
Roslagsbro IF Ungdom