16 - 18 mar 2018
U13

VÄLKOMMEN TILL NORLING TOURING VÅRCUP 17-18 MARS 2018

Spelform

Cupen spelas med 6 lag där alla möter alla i en rak serie och därefter slutspel med två semifinaler, placeringsmatch, bronsmatch och final.

Alla lag spelar minst 6 matcher.

Cupen är öppen för spelare födda 2005 eller senare och dispenser ges endast till spelare som i respektive förbund har beviljad sådan sin serie.

Nivå

Cupen kommer att hålla lätt/medel nivå med betoning på lätt.

Deltagande lag

Samtliga deltagande lag ska ha minst 15 utespelare + målvakter.

Regler

Alla matcher spelas 2 x 15 minuter. Vid lika tröjfärg byter bortalaget. Matcher i grundspelet får sluta oavgjort. I slutspels matcher tillämpas först sudden i 5 minuter och därefter straffslag. Varje lag slår tre straffar var och om det då är oavgjort tillämpas sudden death straffar. Domaren avgör genom lottdragning vilket lag som inleder straffslagningen. I övrigt tillämpas Svenska hockeyförbundets regler för U13. Vinst ger 2 p och oavgjort 1 p. Placering avgörs genom poäng, målskillnad, inbördes möten, antal gjorda mål och fairplay i ovan nämnd ordning.

Priser

Medaljer till alla, pokal till alla lag.

Måltider

Lunch och middag på lördagen samt frukost och lunch på söndagen ingår. Även mellanmål båda dagarna ingår.Tillägg för lag som kommer på fredag och vill ha frukost.

Boende

Boende på hårt underlag i närliggande skola ingår.

Avgifter

Lagavgiften är 4000 kr och betalning ska ske efter beviljad plats. Efter inbetalning är platsen garanterad. Lagavgiften betalas ej åter vid ev avbokning.

Spelaravgiften är 750 kr för varje spelare. 3 ledare ingår. Övriga ledare 500 kr.

Arrangören förbehåller sig rätten att välja lag för bästa geografiska spridning.