U12
KB65 vs Sundsvall Hockey U-hallen U-hallen KB
3 - 1
SH
Klass: U12, Arena: U-hallen, Skott: 14 - 12 B-semifinal, Domare: Dennis Säterberg, Filip Sjölund, Julius Bjermkvist
  • Slut
  • 15:00
    Sundsvall kämpar in i kaklet och gör några tappra försök men KB65 håller disciplinerat undan och vinner 3-1
  • 13:03
    Girls on fire, Sundsvalls #18 Elsa Hultin är framme på flertalet returer men pucken vill inte in!
  • 11:30
    Sundsvall gör en mycket fin spelvändning som resulterar i skott högt upp mot KB:s målvakts vänstra kryss, men plocken är lika fin. Blockering
  • 09:30
    Vi får nu se en mer avslagen matchbild där pucktempo förvandlas till mer pucktransport
  • A. Puljer 06:23 HOOK 1 min
  • L. Vestin 04:56 TRIP 1 min
  • 02:34
    Under en avvaktande utvisning för tripping fortsätter KB anfallet och slår in ledningspucken
  • 02:04 Sundsvalls Wilmer Engblom åker på en tuff men schysst tackling bakom offensiva målet, vilket ger ett kortare spelavbrott....
  • 00:22
    Ett anfall direkt i början av andra perioden ger en grötig situation sö Max i KB kan peta in den maskorna
  • 00:00
    Andra perioden ska starta och vi ser fram emot att ser fram emot matchens utveckling!
  • Period 2
  • 15:00
    Första perioden slutar med uddamålsledning till Sundsvall, efter mål i sista minuten. Andra halvan av perioden var ett ställningskrig och avvaktande spel.
  • N. Heinås 14:14 0 - 1