U14
Skellefteå Hockey Gul vs Östersund IK Sundsvall A-Hall Sundsvall A-Hall SAIK Gul
4 - 7
ÖIK
Klass: OK/Q8 U14, Arena: Sundsvall A-Hall, Skott: 0 - 0 A Final, Domare: Sebastian Nordin, Marcus Juuso, Felix Kersten
  • Slut
  • 20:00
    Östersund vinnare av OKQ8 Bilverkstad cup 2020. Östersund vinner med 7 -4 mot Skellefteå Gul. Skotten i perioden Skellefteå 11 östersund 17. Skotten totalt Skellefteå 25 och Östersund 25.
  • 19:59
    Matchen avslutas med ett sista mål i sista sekunden för Skellefteå
  • 18:42
    Tempo sänkning i matchen men det är förståeligt. Grabbarna och tjejerna har många matcher i benen.
  • 18:00
    2 min kvar av matchen
  • 17:41
    Östersund ser stabila ut.
  • 16:24
    Skellefteå försöker bygga upp en anfall och tar sig in i Östersunds zon men där tar det stopp
  • 15:36
    Tekning i Östersunds zon blir till en offside
  • 14:15
    Skellefteå i Östersuds zon skapar chans många spelare kring mål stökigt men målis har den.
  • 13:04
    Skellefteå försöker men Östersund har kontrollen och producerar två mål inom 20 sekunder.
  • 11:49
    Time
  • 11:49 Timeout
  • 11:49
    Östersund fortsätter att producera fina anfall.
  • 11:00
    Skellefteå får till två bra anfall tå skott på mål men Östersunds målvakt räddar snyggt och säkert.
  • 09:49
    Just nu är Östersund det hetaste laget
  • 08:28
    Östersund kvar i Skellefteås zon och då händer det saker. MÅL!
  • 08:13
    Östersund tar hand om den pucken och anfaller, skott , Skellefteå räddar.
  • 07:56
    Tekning i Östersunds zon kan Skellefteå skapa något här?
  • 07:19
    Östersund försöker sig på ett skott på mål men Skellefteås målvakt räddar den.
  • 05:42
    Skellefteå i fint anfall nyss och nu försöker Östersund få kontroll.
  • 04:25
    Det är bra spel och man riktigt känner viljan att vinna hos båda lagen.
  • 03:12
    Snyggt anfall av Östersund som får utdelning. MÅL!
  • 02:37
    Skellefteå i anfall och pressar Östersund.
  • 01:54
    Bra intensitet i matchen. Östersund har ett litet överläge just nu.
  • 01:15
    Skellefteå fulltaligt
  • 00:00
    2:a perioden Nedsläpp
  • 20:00
    Perioden slutar 3-2 till Skellefteå. Skotten i perioden Skellefteå 14 och Östersund 8.
  • 19:15
    Kanske lite för mycket energi och vilja då Skellefteå plötsligt är 1 spelare för mycket på isen vid en bytessituation.
  • Z. Tsukanov 19:15 TOO-M 2 min
  • 18:10
    Nu händer det massor. En otrolig energi i matchen och lagen skapar chans på chans. Kul att se!
  • 18:00
    2 min kvar av perioden
  • 16:46
    Anfall av Skellefteå från egen zon och ett vackert avslut som resulterar i mål för Skellefteå.
  • 16:30
    Östersunds målvakt är ute på tur bakom målet men reder upp det tillsammans med en medspelare.
  • 14:55
    Skellefteå kör på och skapar anfall men Östersund bryter och skapa farligheter. Skott från Östersund men tar i ribban och ut.
  • 14:21
    Spännande match med bra spel och jämna lag
  • 13:24
    Skellefteå förvaltar pucken väl går till anfall.
  • G. Alander 12:58 SLASH 2 min
  • 12:38
    Båda lagen skapar chanser men får inte till det helt ut till mål.
  • 11:19
    Skellefteå försöker börja om men kommer inte ut ur sin zon. SKott och målis räddar.
  • 10:08
    Ett mål kan göra mycket för nu är det Östersund som pressar ner Skellefteå i anfall på anfall.
  • 09:49
    Spel med hög klubba.
  • 09:12
    Men som sagt det kan svängas snabbt. Mål för Östersund!
  • 08:54
    Östersund försvarar och slår pucken till iceing
  • 08:06
    Det är Skellefteå som har övertaget nu och är de som har mest puck
  • 07:21
    Östersundsmålvakt få jobba då Skellefteå försöker pressa in pucken. Han fixar det.
  • 06:31
    Skellefteå pressar skott målis räddar
  • 06:27
  • 06:27
    Östersund fulltaliga
  • 05:17
    Skellefteå en spelare mer på isen men Östersund tar effektivt bort pucken ur sin zon så Skellefteå får börja om.
  • O. Edlund 04:27 INTRF 2 min
  • 04:19
    Skellefteå skott på mål som Östersundsmålvakt räddar med hjälmen.
  • 02:48
    Hittills känns det väldigt jämnt mellan lagen
  • 01:27
    Då är vi igång och båda lagen har fått känna på pucken. Första skottet får Skellefteås målvakt styra undan.
  • 00:00
    Matchen startar. Nedsläpp
  • 00:00
    Finalen i OKQ8 Bilverkstad Cup 2020. Line upp och Nationalsång inleder matchen. Så stämningsfullt att se alla spelare stå stolta på isen tillsammans.