U14
Luleå HF vs Skellefteå Hockey Svart Sundsvall A-Hall Sundsvall A-Hall LHF
2 - 6
SAIK Svart
Klass: OK/Q8 U14, Arena: Sundsvall A-Hall, Skott: 0 - 0 A Brons, Domare: Sebastian Nordin, Kristian Hansen, Marcus Juuso
  • Slut
  • 20:00
    Vi gratulerar Skellefteå till 3:e placering i OKQ8 Bilverkstad Cup
  • 20:00
    Matchen slutar med vinst till Skellefteå med 6-2 skotten i denna period SKellefteå 13 Luleå 13 så man kan säga att Luleå gjorde en riktigt bra 2:a period. Skotten totalt i matchen Skellefteå 28 Luleå 13
  • 18:35
    Tempot har gått ner lite och det syns att spelarna har några matcher i benen denna helg
  • 18:00
    2 min kvar av matchen
  • 17:03
    Handpassning och tekning i mittzon
  • 15:47
    Skellefteå har inte släppt utan de pressar på igen i Luleås zon.
  • 14:38
    Det går fort i hockey! Luleå tar chansen och sätter pucken i kassen bakom SKellefteås målvakt.
  • 13:59
    Där fick Luleå sitt första mål och det är en snygg kontring av Oliver och ett snyggt mål där Skellefteås målvakt går ut ut mål för att möta pucken och Oliver kan lägga in den i tombur.
  • 09:15
    Luleå har det tufft kämpar och kommer ut ur zon för att få iväg ett långskott på mål som målis räddar.
  • 07:50
    SKellefteå gör ett snyggt mål som föregås av ett föredömligt passningsspel. Vackert!
  • 07:00
    Skellefteå kvar i Luleås zon men Luleå lyckas få till ett anfall och skott på mål där målis räddar.
  • 05:26
    Luleå försöker och kommer ner i anfallszon med hela laget men får inte till det och tappar pucken som Skellefteå förvaltar, anfaller och skott målis räddar
  • 04:01
    Anfall av Skellefteå där Lundström kommer förbi backarna och kan peta in pucken vid högra stolproten
  • 02:44
    Luleå har fått lite mer energi och går för anfall igen men får ingen utdelning denna gång
  • 20:00
    Perioden slut och det här var Skellefteås period och de producerar även 2 mål. Skotten i perioden Skellefteå 15 Luleå 0. Luleås målvakt Leo Nyman har verkligen haft att göra i denna period och han har gjort många fina räddningar.
  • 19:00 1 min kvar av perioden
  • 18:11
    Luleå försöker sig på ett anfall men SKellefteå tar över och skjuter, målis räddar men har han pucken? Lite stök i målgården men han har den.
  • 17:38
    Luleå slår ut pucken till iceing
  • 16:42
    Skellefteå har ledningen och fortsätter pressa Luleå, skott och Luleås målvakt får jobba igen och han gör det bra och räddar.
  • 15:53
    Time
  • 15:53 Timeout
  • 14:32
    Inte helt oväntat så är de Skellefteå som gör matchens första mål och tar ledningen i matchen.
  • 12:09
    Fortfarande är det Skellefteå som styr matchen
  • 09:22
    Luleåa målis får jobba, man kan säga att det är spel mot ett mål just nu.
  • 08:33
    Luleå försöker trycka upp lagt och komma in i Skellefteås zon men Skellefteå ser starka ut och pressar tillbaka i ett anfall skott och målis räddar.