Stjernen Hockey vs Bäcken HC Lionshov Ishall Lionshov Ishall STH
7 - 0
(6-0, 1-0)
BHC
Klass: U13, Grupp: Grupp 1, Arena: Lionshov Ishall, Skott: 25 - 5 (13-3, 12-2) Domare: Kent-Åke Backström, Samuel Backström, Anton Mattsson
  • Slut
  • 15:00
    Matchen slutar 7-0 till Stjernen. Skott i andra perioden, 12 till Stjernen och 2 för Bäcken. Totalt 25-5
  • 11:02
    Stjernen fulltaligt. I samma ögonblick har Bäcken en fin möjlighet att reducera.
  • G. Johansen 09:02 HOOK 2 min
  • 07:29
    Soloprestation av nummer 40 i stjernen, Brunholtz
  • 06:45
    Inga mål i den andra perioden. Bra målvaktsspel och ett kompakt försvar i Bäcken.
  • 03:41
    Tekning nere vid Bäckens målbur
  • 01:34
    Stjernen startar perioden starkt och målvakten i Bäcken har stått för några fina räddningar. Bäcken kom i ett 2 mot 1 läge men pucken styrdes upp i nätet ovan sargen.
  • 00:00
    Period 2 börjar
  • 15:00
    Period 1 slut. Stjernen har åkt mycket skridskor och har fått passningsspelet att fungera. Skotten 13-3 i Stjernens favör.
  • 13:27
    Bäcken hade svårt att få fast pucken i anfallszon och Stjernen vänder spelet snabbt. 5-0
  • S. Opstad Jarild 11:33 CHARG 2 min
  • 10:24 Stjernen vänder spelet snabbt och kan göra 4-0. Brunholtz andra mål i matchen.
  • 09:59
    Jättechans för Bäcken men en fin räddning av målvakten i Stjernen.
  • 07:44
    Stjernen fortsätter att spela bra. Nummer 24, Iben Tillman tar pucken från en Bäcken försvarare och kan lägga in pucken från nära håll.
  • I. Tillman 07:44 3 - 0
  • 06:13
    Stjernen gör 2-0 efter en tilltrasslad situation framför mål.
  • 04:24
  • S. Opstad Jarild 02:24 TOO-M 2 min
  • G. Johansen 01:15 1 - 0
  • 00:00
    Matchen börjar. I mål står Henrik Lerbakk för Stjernen och för Bäcken Joel Edström