Borlänge Hockey Blå vs Borlänge Hockey Vit Nynäshallen, Gävle Nynäshallen, Gävle Borlänge Blå
5 - 6 SO
(1-1, 4-4, 0-0. )
Borlänge Vit
Klass: U10, Arena: Nynäshallen, Gävle, Skott: 26 - 16 (12-12, 9-4, 2-0.) Bronsmatch, Domare: Gustav, Rasmus
  • Slut
  • 00:00
    GGIK och Calle Järnkrok Cup 2019 tackar Borlänge VIT och BLÅ för en fantastisk bronsmatch som innehöll allt och lite till! Kör varsamt hemåt ikväll!
  • 00:00
    I den åttonde straffrundan avgör VIT genom #21 Petter Sandström.
  • 00:00
    2-2 efter femte rundan och nu går matchen mot suddenstraffar.
  • 05:00
    Överidsperioden slutar utan mål och matchen ska nu avgöras på straffar. Vardera lag lägger 5 straffar. Om matchen inte är avgjord efter det fortgår straffläggningen som "suddenstraffar" till dess endera laget står som segrare.
  • 04:40
    VIT får ett friläge med 20 sek kvar av övertidsperioden!
  • 04:19
  • 03:24
    BLÅ får en fin målchans men MV räddar och blockerar!
  • 15:00
    Period 2 är slut och vi går mot 5 minuter övertid! Skulle övertiden bli mållös går matchen till straffar.
  • 14:38
  • 14:14
  • 12:42
    Ofattbart! BLÅ trycker in sitt 5:e mål och just spelar vi mot övertid i denna underhållande match!
  • 11:30
    Intensiv kamp i mittzon!
  • 11:03
    VIT pressar på för att avgöra matchen! Men BLÅ håller ut och får till en blockering, tekning och byte.
  • 10:03
    Men inte länge! VIT tar ledningen med knappa 5 minuter kvar av matchen!
  • O. Jonsson 10 10:03 4 - 5
  • 09:53
    Efter en kanonaden inledningsvis i perioden står nu matchen och väger.
  • 09:45
    BLÅ lyckas inte skapa några stora farligheter runt kassen för VIT. 5:45 återstår av matchen.
  • 07:49
    Ännu inget etablerat PP från BLÅ. Som nu får tekning i anfallszon.
  • A. Larsson 5 07:49 CHARG 1 min
  • 06:08
    #12 i BLÅ rycker lös men skottet går i magen på målvakten som står bra placerad.
  • 06:08
    Vit lyckas inte kapitalisera sitt numerära överläge.
  • 3 K. Back 05:08 TRIP 1 min
  • 03:56
    Wow! En soloåkning från mittzon kvitterar i matchen!
  • A. Hamqvist 12 03:56 4 - 4
  • 02:12
    Båda lagen bjuder till och vi bjuds på en verkligt underhållande match!
  • 01:36
    Borlänge vit visar på beslutsamhet och har uppenbarligen inte gett upp bronset! En häftig match!
  • N. Olérs 15 01:36 3 - 3
  • 01:11 Borlänge Vit reser sig och kvitterar!
  • O. Jonsson 10 01:11 3 - 2
  • 00:32
    Borlänges #12 får ett friläge direkt på tekning och Blå får en drömstart på andra perioden i denna bronsmatch!
  • 01:24
    En tuff press från Blå men Vit rider ut stormen.
  • 00:00
    Matchen är igång!
  • 00:00
    Vi väntar på att bronsmatchen ska dra igång! Det är Borlänges två skickliga lag som står för underhållningen i denna näst sista match i Calle Järnkrok Cup 2019. Don´t blink!