Clemensnäs HC vs Kalix HC Skellefteå Kraft Arena B-hallen Skellefteå Kraft Arena B-hallen Clemensnäs HC
3 - 2
(3-1, 0-1)
Kalix HC
Klass: U12, Arena: Skellefteå Kraft Arena B-hallen, Skott: 8 - 16 (4-8, 4-8) 11-12 plac,
  • Slut
  • 15:00
    Matchen är slut och Clemensnäs vinner. Vi tackar båda lagen för en väl genomförd turnering. Vi tackar även publik och domare.
  • A. Burman 13 14:15 ABUSE 10 min
  • V. Fredriksson 14 14:15 SLASH 1 min
  • 12:35
    Kalix kommer till ett farligt läge genom en soloprestation men målvakten i Clemensnäs har spikat igen....
  • 12:08
    Clemensnäs kommer i ett 4 mot 2 läge men åker offside.
  • 11:50
    Inget av lagen får till några längre anfall just nu. Men det är mycket vilja.
  • 09:23
    Ett bra försök med ett fint genomskärande pass från Clemensnäs men målvaktein i Kalix är med på den
  • 08:27
    Efter några utvisningar så är båda lagen fulltaliga igen. Några ströchanser har skapats åt båda håll men inget mål.
  • Z. Lindvall 8 07:27 CROSS 1 min
  • 06:33
    Båda lagen drar på sig var sin utvisning vilket ger mer ytor på isen
  • 24 R. Wikström Öman 06:33 HOOK 1 min
  • A. Berggren 12 05:57 TRIP 1 min
  • 05:00
    Nu är det Kalix som har en bättre period och får fast Clemensnäs i deras zon. Det ger en chans som dock inte genererar något mål
  • 03:42
    Clenmensnäs har haft en period med bättre passningsspel vilket ger dem lite tryck i anfallszon
  • 02:17
    Inget ordnat spel nu. Det är kamp i mittzon och längs sargerna
  • 00:46
    Clemensnäs går direkt till anfall vid periodstart men Kalix får till en kontring och får in den viktiga reduceringspucken. Det ser ut att bli väldigt spännande det här.
  • 00:19
    Då är andra perioden igång
  • 15:00
    Perioden är slut. Det är väldigt jämt på isen men Clemensäs har varit mer effektiva så här långt
  • 14:31
    I slutet av första perioden så utökar Clemensnäs ledningen efter att ha tryckt in pucken efter en tilltrasslad situation framför mål
  • 9 S. Holmgren 14:31 3 - 1
  • 12:37
    Clemensnäs skjuter just utanför stolpen.
  • 12:37
    Kalix är nära att få till en kvittering. Flera gånger om faktiskt men målvakten i Clemensnäs räddar.
  • 10:55
    Clemensnäs tar ledningen efter att ha fått gott om tid att sikta in sig och skuta ett fint skott som går in bakom målvakten i Kalix.
  • 09:22
    Kalix är fulltaliga. Det är faktiskt Kalix som skapar det farligaste läget när de spelar i boxplay.
  • 08:15
    Då får vi se om Clemensnäs kan utnyttja detta läge
  • V. Fredriksson 14 08:15 TRIP 1 min
  • 07:28
    Nu har båda lagen haft var sitt vassa kontringslägen men inget av lagen lyckas sätta pucken. Bra målvaktsspel
  • 05:32
    Nr 8 i Kalix åker in i offensiv zon och drar på ett dundrande slagskott rakt upp i nättaket bakom målvakten i Clemensnäs. Kvitteringen är ett faktum och det är utjämnat i matchen
  • Z. Lindvall 8 05:32 1 - 1
  • 03:10
    Kalix får ett friläge men spelaren får inte träff på pucken när han ska slå in den i mål. Mycket nära en kvittering
  • 02:49
    Clemensnäs skapar ännu ett anfall och lyckas få in pucken denna gång. Pucken ser ut att ta på en spelare och styrs in
  • 01:50
    Clemensnäs går till anfall och lyckas få till ett avslut som målvakten i Kalix lägger plocken på och blockerar pucken
  • 00:41
    Spelet är igång och lagen försöker spela runt pucken och få igång passningsspelet
  • 00:00
    Domarna har blåst i pipan och det är dags för att släppa pucken och starta matchen
  • 00:00
    Båda lagen är ute på isen för att värma upp och känna på pucken innan nedsläpp.
  • 00:00
    Välkomna till denna placeringsmatch mellan Clemensnäs HC och Kalix HC. Den sista matchen för dessa lag i denna turnering. Blir säkerligen en spännande drabbning mellan två revanschsugna lag.