Sunderby SK vs MODO Hockey Skellefteå Kraft Arena B-hallen Skellefteå Kraft Arena B-hallen Sunderby SK
2 - 3
(1-2, 1-1)
MODO
Klass: U12, Arena: Skellefteå Kraft Arena B-hallen, Skott: 16 - 12 (9-7, 7-5) Semi 1,
  • Slut
  • 15:00
    Matchen är slut och Modo vinner denna välspelade och rätt tuffa match. Otroligt spännande och kul match att titta på. Vi gratulerar Modo till segern.
  • 13:14
    Sunderbyn lyckas få iväg ett avslut mot mål trots att de är en spelare mindre på plan. Går dock strax utanför.
  • 25 T. Ahlqvist 12:39 HO-ST 1 min
  • 1158:37
    Modo kommer upp i några farliga anfall efter fint passningsspel. Men får inte n pucken.
  • 09:37
    Modo utökar ledningen. Efter det tar Sunderbyn Timeout för att hitta på något. Det fungerar och reducerar direkt efter tekning. Efter det så drar Modo på sig en utvisning. Sunderbyn lyckas dock inte utnyttja detta läge till att få till en kvittering trots ett bra tryck
  • A. Ögren 20 09:00 HOLD 1 min
  • 08:37 Timeout
  • J. Söderlind 3 08:37 1 - 3
  • 07:23
    Spelet fortsätter att bölja fram och tillbaka
  • 07:23
    Nu är det fullt manskap i båda lagen vilket inte varit vanligt denna period.
  • 05:45
    Modo drar på sig ännu en utvisning. Kan bli jobbigt í längden att alltid ha en spelare i utvisningsbåset. Men Modo krigar på bra där ute
  • O. Löfgren Barr 13 05:10 TRIP 1 min
  • 04:12
    Nu spel 5 mot 4. Inga mål trots att lägen skapts åt båda håll under denna utvisningsperiod
  • 01:15
    Sunderbyn trycker på men Modo försvarar sig heroiskt och släpper inte in Sunderbyn framför mål
  • 01:00
    Då är vi igång med andra perioden och det är lite hårt spel där ute. Inget av lagen vill vika ner sig
  • 15:00
    Perioden är slut. Oj, det blev en händelserik sista minut av perioden. Modo drabbas av ett matchstraff och får spela med 4 utespelare i 5 minuter. Och båda lagen gjorde var sitt mål.
  • K. Byström 4 14:50 1 - 2
  • V. Wedin 9 14:37 SPEAR 5 min
  • 13:30
    Sunderbyn får chansen att spela med en spelare mer i slutet av första perioden och lyckas skapa lite tryck i Modos zon
  • A. Ögren 20 13:00 HOOK 1 min
  • 11:55
    Matchbilden är likadan fortfarande. Mycket kamp och få klara målchanser
  • 10:35
    Modo tar ledningen efter en spelvändning och kan krångla in pucken i mål.
  • K. Byström 4 10:35 0 - 1
  • 09:33
    Det numerära underläget klarar Sunderbyn av med bravur. Nu är det spel 5 mot 5 igen
  • 08:35
    Modo försöker etablera sitt powerplay men Sunderbyn ger dem ingen tid alls.
  • 07:19
    Utvisningen blir 2 minuter eftersom det blir 1+1 för både tripping och abuse
  • 29 E. Alldén 07:19 TRIP 2 min
  • 05:59
    Efter en tekning i Modos zon får Sunderbyn iväg ett backskott som tar i hjälmen på en Modospelare och studsar upp i skyddsnätet.
  • 04:55
    Modo fulltaliga och inget mål så här långt
  • 04:13
    Här får Sunderbyn chansen med en spelare mer på plan. Får iväg ett avslut som går över ribban.
  • A. Ögren 20 03:48 TRIP 1 min
  • 03:06
    Inget av lagen lyckas skapa några längre anfall. Två lag som försvarar sig bra
  • 01:37
    Det anfalls åt båda håll, fram och tillbaka. Men inga direkta avslut på mål så här långt
  • 00:45
    Båda lagen spelar rejält i starten av matchen. Känner på varandra.
  • 00:00
    Då är vi redo för nedsläpp
  • 00:00
    Domarna är på plats. Även dom ser utvilade och fokuserade ut.
  • 00:00
    Uppvärmningen är igång. Ser bra och fokuserat ut i båda lagen.
  • 00:00
    God förmiddag! Då gör vi oss redo för den första matchen denna finaldag i Guldcupen 2019. Den första matchen idag är semifinalen mellan Sunderby SK och Modo hockey. Båda dessa lag har gått starkt genom turneringen. Nu är det frågan vilka som lyckats bevara formen bäst sedan igår. Hur som helst så ser vi fram emot en spännande match.