Kalix HC vs Kiruna IF Skellefteå Kraft Arena C-hallen Skellefteå Kraft Arena C-hallen Kalix HC
1 - 2
(0-1, 1-1)
Kiruna IF
Klass: U12, Grupp: Grupp B, Arena: Skellefteå Kraft Arena C-hallen, Skott: 1 - 24 (4-12, 11-12)
  • Slut
  • 15:00
    Matchen är slut. Kiruna håller undan och vinner. Skottstatistiken 15-24.
  • 14:43 Kalix har bitit sig fast i Kirunazonen. Man har dessutom tagit ut målvakten!!!
  • 13:52
    Pucken i Kalix zon.
  • 13:22 Superhårt skott av Kalixbacken men en jätteräddning av Kirunamålvakten.
  • 13:15 Riktigt bra tryck nu från Kalix som avlossar 4 skott i en tuff sekvens.
  • 11:58 Kalix slår till icing.
  • 10:40
    Till slut så orkar inte Kalix målvakt stå emot längre. Kiruna tar ledningen med drygt 4 minuter kvar att spela.
  • 10:18
    Spelet förlagt i Kalix zon igen .
  • 09:25
    Och Kalix är fulltaliga igen. BRa tryck från Kiruna men inget mål.
  • 08:44 Ena Kalix-spelaren har nu kommit in på banan.
  • 08:28 Kiruna åker offside. Tekning utanför Kalix zon.
  • 08:01 Två täta utvisningar för Kalix. Båda för tripping. Spel 5-3 nu.
  • 10 V. Brännström 08:01 TRIP 1 min
  • 21 M. Nygård 07:44 TRIP 1 min
  • 07:23
    DET ÄR KVITTERAT! Snygg genomåkning av Kalix-spelaren och ett hårt skott som målvakten inte orkar hålla .
  • 06:41 Icing. Tekning i Kalix zon.
  • 06:03 Kirunas tur att trycka på men nu är det Kalix spelare som är duktiga på att täcka undan skotten.
  • 04:26 Kalix skapar nu hårt tryck mot Kirunas mål men målvakten står pall för alla skott som avlossas.
  • 03:58
    Kiruna är duktiga på att ligga i skottlinjen.
  • 03:32
    Spelet böljar återigen fram och tillbaka. Nästa mål blir viktigt för matchens utgång.
  • 02:23
    Inga klara chanser så här i inledningen av andra perioden .
  • 00:33 Kalix fulltaligt.
  • 00:00
    Andra perioden är igång.
  • 15:00
    Första perioden är slut. Kalix har haft ett litet övertag i det offensiva spelet men Kalix försvarar sig bra. Skotten i första perioden 4-12.
  • 18 B. Akdogan 14:26 HOOK 1 min
  • 13:54 Icing av Kalix. Teknik i deras zon således.
  • 13:50
    Mycket spel i mittzonen just nu.
  • 13:32
  • 13:31
  • 12:14 Dubbelchans för Kiruna. Men inget mål.
  • 11:28
  • 11:28
    Matchen är jämn spelmässigt för tillfället. Båda lagen släpper pucken och åker mycket skridskor.
  • 11:07 Dubbelchans för Kiruna men en makalös sidledsförflyttning av Kalix keeper.
  • 08:39
    Fint läge för Kalix men Kirunas målvakt gör en strålande räddning med plocken.
  • S. Paulsson 13 07:37 0 - 1
  • 05:58
    Fortfarande mållöst. Skotten hittills 1 för Kalix. 6 för Kiruna.
  • 03:58 Ytterligare tryck från Kiruna. Ett ledningsmål ligger i luften nu.
  • 03:28
    Spelet böljar fram och tillbaka utan att några riktigt heta chanser kommer till.
  • 02:28 Kalix skapar ett bra läge men Kirunas målvakt räddar!
  • 01:31 Kiruna har etablerat tryck i Kalix zon direkt i inledningen av matchen.
  • 00:00
    Matchen är igång.
  • 00:00
    I Kirunas mål startar nr 1 Ebbe Oja Rönnebro. I Kalix mål ser vi nr 1 Max SInisalo.