U10/-03

Tävlingsbestämmelser Foppa Cup 2013

Speltid: 2 x 15
Spelform: Helplan. Fria byten (flygande)

Matcherna spelas i 2 x 15 minuter effektiv tid. Vid vinst tilldelas vinnande lag 3 poäng, förlorande 0 samt 1 poäng vardera vid oavgjorda matcher.
I finalmatchen spelas "Sudden Death" i 10 minuter. Sudden death spelas i 5 mot 5. Skulle resultatet fortfarande vara oavgjort, så avgörs matchen med straffläggning. Först utser respektive lag tre (3) straffläggare som lägger de tre första straffarna, sedan "Sudden death" straffar tills ett lag vunnit.

Tävlingsledningen förbehåller sig rätten att under turneringen justera, lägga till, eller eliminera tävlingsbestämmelser.

Protester skall inlämnas skriftligen senast 15 minuter efter slutsignalen. Protestavgift 900: - Vid protest skall i protesten tydligt anges vilken paragraf i tävlingsbestämmelserna alt. regel i regelboken som åberopas. Protestavgiften återbetalas vid godkänd protest.

Vid lika poäng i gruppspelet gäller följande:
1: Inbördes möte
2: Målskillnad
3: Flest gjorda mål
4: Lottning

Tacklingar är ej tillåtna. Domaren avgör vad som är tackling eller tillåten kroppskontakt.

I övrigt gäller SIFs regelverk för ungdomsishockey.