Elite Hockey Cup
27 - 30 sep 2012
U16
Djurgården Hockey, Team 97 arrangerar ELITE HOCKEY CUP för U16-spelare (Födda -97). Cupen är arrangerad för AAA-spelare & spelas 27-30 September 2012 i Mälarhöjdens Ishall i Stockholm. Tre-domarsystem gäller under hela cupen.

Detta år spelas alla matcher 3x20 min vilket blir en perfekt förberedelse för spelarna inför kommande säsong.

Tävlingsbestämmelser och Regler
Cupen består av en grupp (6 lag). Alla lag spelar minst 5 matcher. Final spelas mellan 1:an samt 2:an i gruppen. Om finalen slutar oavgjort efter full tid spelas en förlängning på 10 min ”Golden Goal”. Är det fortfarande oavgjort avgörs finalen på straffar.

• Tre poäng tilldelas för en seger, en poäng för oavgjort.
Skulle det bli delad placering efter poäng avgörs placeringen i följande ordning: målskillnad, internt möte, gjorda mål.
• Aktiv speltid är 3 x 20 minuter. Ingen paus mellan perioderna. Spolning mellan 2:a och 3:e perioden.