______________________________________________

Åldersgrupp: U13. Dispens kan ges för ungdom födda -03 som tillhör laget under säsongen.

Antal lag: 6 stycken

Omklädningsrum: Ett omklädningsrum/lag. Gemensamt omklädningsrum för alla deltagande tjejer.

Spelform:         Vi kommer att spela en rak serie , då vi blir totalt 4 lag i cupen

SpeltidGruppspel = 2 x15min, 5min paus, ingen spolning. Första matchen startar kl 09.00 Sista match ca 16:15.

Poängräkning: Segrande lag två poäng, Förlorande lag noll poäng, Vid oavgjort ett poäng till vardera lag
                        Om lag har lika poäng särskiljs dom enligt nedan

Två lag                                 Tre eller fler lag
1                    Inbördes möte                      Serietabell med de inblandade lagen upprättas
2                    Målskillnad                             Antal poäng
3                    Flest gjorda mål                     Målskillnad
4                    Lottning                                   Flest gjorda mål
5                    -------                                          Lottning

Slutspel: I händelse av oavgjort resultat i finalmatcher tillämpas sudden death, maximalt 5 minuter.
               Vid fortsatt oavgjort resultat efter förlängning avgörs matchen genom straffläggning.

Regler: Svenska Ishockeyförbundets regler .

Priser: Pokaler tilldelas de tre bäst placerade lagen. Medalj till samtliga spelare.

Avgift: 1500kr/lag + 300kr/deltagare, betalas till Höga Kusten Hockey. I spelaravgiften ingår lunch, middag
              mellanmål & frukt, samt priser till alla spelare.  2 ledare fria/lag.
              Därutöver kostar 1måltid 80kr/ledare.

Anmälan: Senast måndag den 2017 02 20 måste vi ha er anmälan och laguppställning för vår beställning