Vi hälsar Er Välkomna till 7:e upplagan av PIB WIZ Invitation

I år har vi förmånen att spela på fyra fullstora planer. Matcherna kommer att avgöras i PartilleBo Hallen, Ugglums Sporthall, Lexby Idrottshall och Nya Vallhamra Sportcenter.

Turneringen börjar med första matchen ca kl 18.00 på fredagen den 18/9.

A och B slutspel sker under söndagen den 20/9 med målsättning att vi är klara senast kl 19.00.
Tävlingen inleds med gruppspel. Varje lag delas in i grupper om 4-5 lag där alla möter alla i en enkelserie.
De tre främst placerade lagen i gruppen går vidare till A-slutspel, övriga lag i gruppen går till B-slutspel. Slutspelet sker efter cup-system, dvs utslagnings-metoden.
Registrering 30 minuter innan första match vid sekretariatet i aktuell hall.
Vi vill att du registrerar era laguppgifter, spelare och tröjfärger här på turneringssidan via de inloggningsuppgifter du har erhållit (senast torsdagen den 17/9). Vid problem kontakta kontaktpersoner nedan.
Laguppställning till respektive sekretariat senast 15 minuter innan matchstart.
Matchtid: 2 x 20 minuter i alla matcher, inga sidbyten (sista minuten i andra perioden är effektiv).
”Time Out” i alla matcher (1 per match och lag).

A- och B-slutspel

A-slutspel: 1:an, 2:an och 3:an går i varje grupp går till A-slutspel. 1:an är direktkvalificerad till kvartsfinal. 2:an respektive 3:an i varje grupp går till 1/8-dels final där 2:orna möter en 3:a från en annan grupp. Segraren där går till kvartsfinal.

B-slutspel: 4:an och 5:an i varje grupp går till B-slutspel. Båda lagen går direkt till kvartsfinal. Där 4:an möter en annans grupps 5:a. Segraren går till B-slutspels semifinal.
Alla lag spelar minst 5 st matcher.

Oavgjort vid slutspel, 5 minuters sudden death sedan 3 straffar/lag sedan ”sudden ” straffar. (Samma straffskyttar i samma ordning). Respektive avgörande påbörjas senast 2 minuter efter slutsignal.
Lista över straffskyttar och ordning lämnas till sekretariatet/domare.

Oavgjort vid A- och B-final; 5 minuters Sudden Death sedan 3 straffar/lag sedan ”sudden ” straffar, Respektive avgörande påbörjas senast 2 minuter efter slutsignal.

Viss uppvärmningstid på planen mellan matcherna, ta med egna bollar.
Respektive lag ansvarar för att ta med egen ”sjukvårdsväska”.
Ta med två matchställ med olika färg, det åligger bortalag att byta matchställ om domare så anser.

Turneringen är sanktionerad av SIBF.
I övrigt enligt SIBF regler och tävlingsbestämmelser.

Tävlingskansli finns i Partillebo-hallen.
Café finns i alla hallarna.

Mål och assistliga kommer att föras.

Anmälan görs genom mail till kai.lingheimer@telia.com (eller slå en signal på 0707-781818). Vi har endast en plats kvar så först till kvarn gäller.  Efter Ok fr Kai så inbetalning av 2 200 kr/lag till PG 4546624-0. Ange lagens namn och kontaktperson med mobilnummer.

Föreningen skall vara registrerad hos respektive nations Innebandyförbund.

Vi kan ev. ordna övernattning om så önskas, ta kontakt enligt nedan.
Vi har ordnat fri entré till Liseberg under cupdagarna för spelarna.
20 biljetter per lag (endast till spelare) kvitteras ut av resp. lagledare i tävlingskansliet i PartilleBohallen (ta kontakt med Kai).