Väldigt nära mål för Östersund nu men den gick i stolpen.
    Bra tryck från Huddinge nu.
  • 04:23
    Bra skott av Huddinge men målvakten räddar
  • 03:23
    En lite trevande inledning på matchen. Anfall åt bägge håll men ingen spets på avslutningarna.
  • 00:00
    Spelarna ställer upp... och där är vi igång
  • 00:00
    I Huddinge är det nr 30 Axel Svedenkrans som startar i buren. Östersund startar med nr 31 Ludwig Svensson
  • 00:00
    Nu väntar vi bara på domarna så drar vi igång
  • 00:00
    Båda lagen värmer upp och båda ser pigga ut. Vi kan nog räkna med en jämn och spännande final i Njurunda January Hockey Games.
  • 00:00
    Huddinge besegrade Valbo med 1-0. Målet gjordes tidigt i matchen och Valbo försökte verkligen i resten av matchen att utjämna men Huddinge stod pall för trycket. 10 minuter kvar till matchstart.
  • 00:00
    Östersund besegrade NSK i semifinalen med ett lite turligt mål i sudden där pucken styrdes in via ett klubbskaft och ställde den annars så utmärkte målvakten i Njurunda.
  • 00:00
    Vi väntar på finalen mellan Östersund vs Huddinge. Spännade! Start om ca 15 minuter.